tirsdag den 10. januar 2017

fotografering

Nyttige Råd For At Forbedre Din Fotografering Færdigheder

Mange mennesker oplever, at kompleksiteten i fotografering for at præsentere en udfordring, når det kommer til at lære det, de gør, og gøre med dem. Dette er normalt, fordi de er ikke sikker på, hvor man kan finde god fotografering rådgivning. Denne artikel vil hjælpe dig med at lære nogle oplysninger på fotografering, som du måske ikke kender.

Holde dine fotografiske teknikker simpelt som du kan. Du kan som regel tage et stort billede, uden at spille med de forskellige forslag og farve indstillinger.










Du behøver ikke komme foran dig selv og prøve at justere alle kameraets indstillinger på dit kamera. Master en kontrol på et tidspunkt, såsom lukkertid eller blænde, en ad gangen.

Et kamera vil blive krævet, hvis du ønsker at tage professionelle billeder. Du ønsker at se på køb et DSLR-kamera for at give dig den mest professionelle resultater. Dette er, hvad mange professionelle bruger, hvis du ønsker at producere lignende resultater, du har brug for dette kamera.

Samtidig dage, der er fyldt med solskin kan være smukt at se på, at skyde billeder i direkte sollys, resulterer ofte i forvrængede billeder. Det kan medføre en række negative effekter på dine billeder, ujævn højdepunkter, og kan forårsage, at dit motiv til at knibe, når de står over for dit kamera. Tidligt om morgenen eller twilight er ideel, når du laver et udendørs shoot.

Brug manuel fokus, og lås det højre, før du tager dit foto.

Er du på udkig til at tage billeder af objekter, der blev efterladt ude i regnen? Du kan oprette denne type af effekt ved hjælp af en spray flaske til at forsigtigt tåge formålet med vand.

Holde øje ud for nogen former for mønstre, uanset om kunstig eller naturligt forekommende, når du optager et motiv. Mønstre, der gentages gøre det mere interessant at se. Du kan bruge dem til din fordel ved at skabe forskellige vinkler og baggrunde til dit emne.

Eksperimentere lidt med fokus på dit kamera for at se, hvordan det påvirker dine billeder. Denne teknik er god til portrætter eller tæt på dit kamera. En større f-stop-nummer, vil give dig en større dybdeskarphed, herunder baggrunden. Netop denne indstilling er ideel til landskabsbilleder.

Godt kamera fokus er afgørende for en god sammensætning, og er nøglen til at skabe et image, der afspejler din egen stil. Når du er en begyndelse fotograf, husk på, hvad du ønsker at tage et foto af, og sørg for, at det er i centrum af billedet.

Vær forsigtig ikke at gå glip af ud på at skyde nogle gode billeder, fordi du forsøger at få dine indstillinger er korrekte. Brug ikke forudindstillet, fordi du har brug for at ændre dit kamera vil bruge standard justeringer.Kig rundt og finde en indstilling, der giver dig mulighed for at ændre ting, som du vil.

Tage en masse af eksperimentelle billeder, når du er tilpasning til nye emner eller baggrunde. Enhver situation, der kan give forskellige resultater, og tage praksis skud vil give dig en fornemmelse for miljøet. Prøv at tage praksis billeder på forskellige tidspunkter af dagen for at få en anderledes belysning.

At finde den helt rigtige film for dig er nødvendige for at blive en god fotograf. Hver fotograf har individuelle præferencer, når det kommer til at vælge et brand, som film, de foretrækker.Der er ikke nogen stor fordel ved en film frem for en anden.

Tænk på, hvordan du vil bruge dit foto skal bruges til, før du tager billedet. Du kan redigere dine fotos, når du tager billedet, men det er nemmere at bare tage billedet, på den rigtige måde.

Prøv at snuppe dine fotografiske evner og færdigheder til at gøre almindelige ting ind i ekstraordinære fotos. Du kan gøre dine billeder som unik, som du ønsker. Prøv at gøre dine billeder så original som du kan blive overrasket over resultaterne.

Øge lukkerhastigheden, når du tager billeder i omgivelser, der har lav belysning. Dette vil forhindre sløring opstår, når du tager billedet.

Undgå kameraer, der kræver lithium batterierne, hvis du planlægger at rejse. Men, hvis du har batterierne sikret inden for en sag eller kameraet, og kameraet bæres på flyet.

Du måske ønsker at bruge en blitz, når du tager billeder udendørs. Stærkt sollys kan skabe dybe uønsket facial skygger til at danne. Kig efter en fylde indstilling på dit kamera i disse tilfælde. Dette vil bidrage til at fjerne enhver dybe rynker.

Tage noget tid at lære alt hvad du kan om din tidsplan til at studere dit kamera.

At tage billeder af unger, betyder det ofte, at du finde en måde at arbejde med dem på deres niveau.

Digitale kameraer har gjort at tage billeder en hel del lettere og dyrt. Dette betyder, at du til at udforske de mere avancerede indstillinger på dit kamera for at lære, hvad de skal gøre og hvad man ikke skal gøre.

Hvis du ser noget, du gerne vil tage et billede af, skal du blot skrive en note for at vende tilbage til stedet, når du har tid og udstyr til at skyde godt. Bære en notesblok til at notere placeringen af de steder, du gerne vil vende tilbage til.

Hvis du er en novice fotograf, og især hvis du har investeret i et SLR-kamera, tage tid til at lære det grundlæggende.

Bruger ikke flash vil forlade unaturlige skygger på motivets ansigt.

Check, at dit kamera-indstillinger til at sikre, at de er korrekte, før du påtænker at tage.For eksempel, når du tager et billede af en stationær scene, du vil nødt til at bruge en bestemt indstilling for at. Ved hjælp af de korrekte indstillinger vil hjælpe dig med at tage fantastiske billeder, det ser godt ud.

Komme så tæt på motivet, når du kan. Dette hjælper med emnet indhylle hele rammen. Dette er en effektiv teknik når du tager et billede af en blomst eller andre ikke-levende objekt. Du kan bruge zoom på kameraet, hvis du ikke er i stand til at komme fysisk tæt nok.

Det kan være svært for nogle at navigere gennem den store mængde information skrevet på fotografering. Som en lærer mere om fotografering, det reelle potentiale i denne aktivitet vises. Gennemføre tip, der gives i denne artikel, og du kan meget vel være på vej til at tage bedre billeder på ingen tid.

Læs mere om fotografering her:



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skønheden I et Bryllup

Skønheden I et Bryllup Ser massivt populære bryllupper på tv som William og Kate og Kardashians kan gøre din planlagte ceremoni synes lidt f...