lørdag den 11. juli 2020

Skønheden I et Bryllup

Skønheden I et Bryllup

Ser massivt populære bryllupper på tv som William og Kate og Kardashians kan gøre din planlagte ceremoni synes lidt for normal. Ingen vil have et almindeligt bryllup. Denne dag formodes at være storslået ... og under budgettet. Brug nedenstående tips til at planlægge en stor bryllup, som du vil være meget stolt af.

Hold dine blomster enkle at undgå højere priser. Hvis du kan få ved med blot et arrangement af blomster i stedet for en detaljeret stykke, der er designet af den blomsterhandler, så vil du lindre en af de større omkostninger af blomsterne. Arrangementet er halvdelen af omkostningerne.

Få korrekt monteret undertøj til dit bryllup. En komfortabel og støttende BH vil ikke kun lette trykket på din ryg og skuldre, men også justere din form, så du får et Flatter look. Find en god lingeri butik i dit område, der vil passe dig og bestille dig den korrekte undertøj.



Selv hvis du har et bryllup planner, lave en tjekliste på dagene op til brylluppet, for ting, du er nødt til at udføre. Dette vil give dig mulighed for at tage sig af dine personlige behov, så du føler dig tryg, når brylluppet dag kommer. Afslut alt på denne Tjekliste for optimal succes.

Vintage eller antikke sted indstillinger er et perfekt supplement til en retro eller periode-inspirerede indstudering middag eller modtagelse, men de er også ekstremt dyre. I stedet for at tilbringe dage forsøger at opspore et komplet sæt, overveje private udlejningsselskaber, at for en beskeden sum, udleje hele sted indstillinger, sølvtøj, og servering redskaber.

Lad ikke familie og venner fortælle dig, hvordan dit bryllup skal eller bør ikke være. Mange gange, folk, der bliver gift lad deres familie påvirke deres beslutninger, og de ender utilfredse med den måde, deres store dag viste sig. Hvis du har brug for hjælp med dit bryllup, leje en Wedding Planner.

Hvis du er ved at blive gift for anden gang, gøre dette bryllup anderledes end din første. Har det på et andet sted og dekorere det anderledes. Du ønsker ikke din anden ægtefælle til at tro, at du sammenligner dette bryllup til din første. Sørg også for, at brylluppet datoer ikke er for tæt på den første ægteskab dato enten.

For at sikre, at du har billeder af alle til stede ved dit bryllup, har en foto boks oprettet lige ved siden af din gæstebog. Photo Booth huslejer er let tilgængelige og kan sættes op i en række forskellige måder, som regel med hjælp fra standen operatør, der vil hjælpe dine gæster og guide dem til at gøre nogle mindeværdige billeder til din foto gæstebog. Når fotoet er blevet udviklet, kan ledsageren sætte billedet i et album og få gæsten til at underskrive det med deres lykønsknings ønsker. Du kan også vælge at få udskrevet to sæt fotos, så du kan give dine gæster en lille erindring om din specielle begivenhed.

For mænd, der er ved at blive gift, er det lige så vigtigt, at du bærer en dejlig smoking, da det er, at bruden bære en smuk kjole. Mænd bare antage, at al den opmærksomhed er på deres brud, men gommen har alle øjne på ham så godt.

Hvis du vil spare penge på dit bryllup, kan du overveje at bede et familiemedlem eller en ven til at gøre din kage. Bryllupskager kan gå til hundredvis af dollars, hvilket er en unødvendig udgift, hvis du kender nogen, der er god til bagning. Måske har et familiemedlem eller en ven gøre din kage kan være deres bryllup gave til dig!


For at spare penge, når planlægningen af dit bryllup lave en liste over de elementer, du skal bruge, og deres omkostninger. Dette vil hjælpe dig med at spare penge på forhånd og undgå at glemme, hvad du har brug for. Husk at markere hvert emne, når det er færdigt.

Hvis du vil have en DJ på dit bryllup, bede om at se dem i aktion, før den store dag. Du ønsker ikke at blive hængende med en uerfaren eller ufaglært DJ, hvis mangel på musikalske evner kunne ødelægge hele atmosfæren af dit bryllup reception. Bed om at se dem arbejde på en anden begivenhed først.

Hold dig sammen så meget som muligt i løbet af din dag. Dette bryllup handler om de to af jer slutter jeres liv sammen. Lad ikke presset for at forsøge at tilbringe tid sammen med alle på indsamlingen holde dig fra hinanden. Slap af, gå med strømmen og gå blandt dine gæster sammen som et par og nyde hinanden så meget som du kan i dit særlige øjeblik.

Planlæg alle detaljer og facetter af dit bryllup, fra receptions aktiviteter til maden. Du ønsker at gøre det spændende og ophidse alle dem, der har valgt at være en del af den særlige dag.

Når du planlægger din bryllupsreception, og penge er stram, bør du vælge buffetstil til at tjene dine gæster. Den nederste linje er, buffetservice er meget billigere end at have dine gæster serveret middag individuelt. Hvis pengene er stramme, bevare ressourcerne til noget, du virkelig har brug for, som et sted at bo eller møbler.

Gøre en masse forskning om vejret, hvis du tænker på en destination bryllup. Mange romantiske getaways har en orkansæson. Tænk på ekstrem varme, eksotiske bugs og sygdomme og måske endda politisk uro i visse lande. Har en sikkerhedskopi plan i tilfælde af at din destination bryllup bliver umuligt.

Hvis du interesserer dig for bruden, så alle detaljerne skal holdes til hendes krævende standarder. Hun er sikker på at være ulykkelig, hvis hun skal gøre planlægningen, eller der er noget galt. Vær sikker på at give bruden til at gøre alle ting for at undgå ulykkelige øjeblikke.

Dit bryllup behøver ikke at gøre tabloids eller blive præsenteret på et dusin forskellige tv-net. Det behøver kun at skille sig ud som majestætisk for dig og dine kære. Hvis du kan følge den nemme og praktiske bryllup tips ovenfor, kan du sørge for, at din særlige dag er alt, hvad det kan være og meget mere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skønheden I et Bryllup

Skønheden I et Bryllup Ser massivt populære bryllupper på tv som William og Kate og Kardashians kan gøre din planlagte ceremoni synes lidt f...