onsdag den 23. august 2017

Borgerligt viet ved Vippefyret i Skagen

Vi bliver borgerligt viet ved Vippefyret i Skagen


Vi bliver borgerligt viet ved Vippefyret i Skagen. (Og vi er i færd med at stable en plan B på benene i tilfælde af hård blæst og regn – vi er dog i tvivl om det lykkes.)
Vi har inviteret 8 gæster (evt. plus 3 børn til selve vielsen) bestående af forældre og søskende med familier. Alle gæster indlogeres på Hotel Sønderstrand fra fredag til søndag, og der skulle gerne være ro over selskabet :) Vi tager efter vielsen videre til Brøndums Hotel, hvor gæsterne bliver taget imod med øl og vand imens vi fotograferes, og når vi ankommer serveres der snacks og champagne. 

Vi skal spise 6-retters middag med vinmenu i Blå Stue. Børnene bliver passet imens. Det bliver en intim og rolig dag, med god tid til at nyde Skagen, hinanden og maden. Det bliver med gæster og brudepar i pænt tøj, men bruden kommer ikke i den helt store brudekjole – det bliver noget rimelig enkelt og hvidt :) Bruden er gravid og i slutningen af 2. trimester på selve dagen. Forhåbentlig giver det bare en flot bule at fotografere og ikke for mange udfordringer i øvrigt :)

fotografen


Vi vil meget gerne finde lejlighed til at tale med fotografen inden brylluppet. Det vigtige for os er, at få professionelle billeder af høj kvalitet, og at svigerfædrene kan pakke deres telefoner og lommerkameraer væk! Vi ønsker først og fremmest billeder, der fanger dagens stemning og højdepunkter, dvs lige før, under og efter vielsen, og også med billeder af gæsterne. 

Vi er ikke så meget til de klassiske, opstillede billeder, men foretrækker dem, der er taget i virkelige situationer eller i hvert fald ligner at de er det ;) Det sidste gælder især for portrætterne. Vi vil gerne have fotografen med ved stranden i Skagen, ved Vippefyret og andre fine steder i området. 

Vi håber at kunne afslutte ved Brøndums Hotel, hvor vi har fået at vide, at vi må fotografere lige så tosset vi vil. Vi bor selv i et af gæstehusene i dagene omkring brylluppet, og vil gerne der forbi, før vi tager haven, stuerne og til sidst Blå Stue på Brøndums, hvor bordet er dækket og gæsterne igen er med.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

BryllupsPlanlægning

Planlæg Den Perfekte Dag Bryllupper er sjældne og særlige begivenheder, der markerer væsentlige datoer i parrets liv, samt deres venner o...